Женский сайт Запорожья WOMAN

Если Вам не пришел код активации на форуме, свяжитесь с администрацией сайта по эл.адресу womanzp(собачка)yandex.ru, указав в письме свой ник, чтобы мы активировали его вручную. Или же каждые два дня все ники будут активированы автоматом.

Текущее время: 03 дек 2024, 20:23

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 105 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: ...ЩОДЕННИЧОК МАРІЇ...
СообщениеДобавлено: 11 авг 2012, 13:14 
WOMAN-UA

Медали: 17
БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Дружелюбие форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Муза форума (1)
Похвастушка форума (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Почетная мамочка (1) ТОП-100 (1)
Конкурс ретро игрушек (1) День Св.Валентина (1) Декабрьский марафон-2015 (1) ТОП-10 (1) SUРER-МАМА (1)
Я: Любимая жена
Детки: донечки
Знак зодиака: Весы
Я завжди була фанатом усіляких щоденничкових справ. Шкільні анкети, дівочі щоденники тепер трансформувалися у три Щоденника Комаровського (він придумав таку форму книги, щоб вести цікаві записи про діточок від вагітності і до… ну хоча б весілля!), адже виховуємо ми з чоловіком три донечки.
Аналогічну сторінку улюбленого жіночого Форуму теж не змогла я оминути! І вирішила й тут мати власний куточок. Запрошую в гості усіх, з ким матиму спільні інтереси, проекти, ідеї.

А спочатку трохи на тему «Дозвольте відрекомендуватися»!

Я за фахом журналіст. Народилася в місті Пологи, але після шкільного навчання переїхала жити до Запоріжжя. За фахом – журналіст. Дуже полюбляю роботу зі словом: і читати, і писати! Зараз я знаходжуся вже третій раз поспіль у декреті. Від монотонних господарчих справ намагаюся відволікатися своїми хоббі. Одне з них – фотографія. Захоплююся сучасними педагогічними методиками у розвитку діточок. Щоб уникнути частих хвороб, поки ми не відвідуємо дитячий садочок. Адже я у декреті, то всі три донечки виховуються вдома. Тому в щоденних іграх їм хочеться дати те, що могли б дати вихователі на своїх заняттях. Полюбляємо методику Зайцева. По ньому вчимося читати й рахувати. Чимало іграшок вибрані й за рекомендаціями Нікітіних, Монтесорі, Домана.

Дуже приємно буде обмінюватися подібними історіями з усіма учасниками Форуму. Приєднуйтеся до спілкування!

Заголовок сообщения: Re: ...ЩОДЕННИЧОК МАРІЇ...
СообщениеДобавлено: 11 авг 2012, 16:24 
Творческая беспорядочность

Медали: 21
Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Шопоголик форума (1) Сердце форума (1)
Мама сыночка (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За статью (1) За идею! (1)
Первопроходцы форума (1) Активистка форума (1) Игроман форума (1) ТОП-100 (1) Конкурс лучшая кукла-голопопик (1) Конкурс ретро игрушек (1)
Конкурс поделок (1) Масленица (1) Декабрьский марафон-2015 (1)
Я: Мама
Детки: сыночек и малышка
Знак зодиака: Телец
Очень здорово, что решили завести дневничок. Мне очень нравится вас читать :)
Хотелось бы подробней о методиках раннего развития. Какая ближе, с какими трудностями пришлось столкнуться. Тяжело ли осваивать методику Зайцева? С какого возраста начали занятия? Что вы думаете о методике интереснейшего человека Масару Ибука.

СообщениеДобавлено: 11 авг 2012, 20:30 
V.I.P. WOMAN

Медали: 18
БАОБАБочки форума (1) Красотулька форума (1) Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) Фея форума (1) Шеф-повар форума (1)
Шопоголик форума (1) Колкая штучка (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) ТОП-100 (1) Конкурс ретро игрушек (1)
Масленица (1) День Св.Валентина (1) ТОП-10 (1) Фитнес-WOMAN (1) Цветочная WOMAN (1) Рукодельница года (1)
Детки: сынуля
Знак зодиака: Козерог
дуже гарна і щира у вас мова! люблю читати українською.

СообщениеДобавлено: 11 авг 2012, 20:31 
ROCKовая WOMAN

Медали: 14
БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Клубничка форума (1) Любознательность форума (1) Дружелюбие форума (1) Золотые ручки форума (1)
Шеф-повар форума (1) Милосердие форума (1) Похвастушка форума (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Первопроходцы форума (1)
Активистка форума (1) ТОП-100 (1)
Детки: сынок
Знак зодиака: Водолей
какой светлый дневничок!Зашла,почитала и как то тепло стало на душе!Счастья вам и вашей большой семье!

СообщениеДобавлено: 12 авг 2012, 07:14 
WOMAN-UA

БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Дружелюбие форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Муза форума (1)
Похвастушка форума (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Почетная мамочка (1) ТОП-100 (1)
Конкурс ретро игрушек (1) День Св.Валентина (1) Декабрьский марафон-2015 (1) ТОП-10 (1) SUРER-МАМА (1)
WomanZP писал(а):
Очень здорово, что решили завести дневничок. Мне очень нравится вас читать :)
Хотелось бы подробней о методиках раннего развития. Какая ближе, с какими трудностями пришлось столкнуться. Тяжело ли осваивать методику Зайцева? С какого возраста начали занятия? Что вы думаете о методике интереснейшего человека Масару Ибука.

Спасибі!
Про методики. Я просто беру, що нам ближче. Ніхто плану ніякого не розписує. Просто цікаве впроваджуємо, що йде нашій родині, нашим умовам. Люблю книгу Ані Штейн, де тед пропонується варіант - взяти потрохи з кожного. Так і Ібука. Вік до 3-х однозначно найзолотіший. Все-все важливе до секундочки. Наприклад, в поколінні моїх батьків дуже розповсюджений варіант був цей вік скинути на бабусь... Я батьків пригадує вже зі школи. До цього по бабусям жила... І це геть сумно. Думаю, що добра сімейна обстановка, з розумними родзинками якихось навіть не занять, просто проб порахувати в грі, почитати - ось що треба.
Зайцев у нас також весь по кімнаті, де тільки можна: Кубики, рахуємо до 100, поспівки. Але це просто висить. Для легкого підсвідомого знайомства. Я чекаю, коли доні самі до цього тягнуться, і вже тоді стараюся вилити порцію інформації. За шаленими вундеркіндами не гонимося. Поки це не треба.

СообщениеДобавлено: 12 авг 2012, 20:36 
Моя Прелесть

Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Колкая штучка (1) Похвастушка форума (1)
Мама сыночка (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Активистка форума (1) ТОП-100 (1)
WOMAN-квест (1) WOMAN-обаяшка (1)
Я: Супер WOMAN
Детки: Ванечка+Алиса
Знак зодиака: Близнецы
Очень интересно будет вас читать. Нет украинской раскладки, поэтому пишу на русском. Заметила, как мне сложно стало читать на украинском языке. Надо срочно с этим что-то делать. Ибука мне тоже нравится, как и Доман. Монтессори еще не прочитали. Слышала, что с 9-ти месяцев у нее больше акцент на деток. Интересно будет прочитать, как вы младшенькую развиваете. Вот мог уопделиться физическими упражнениями http://www.danilova.ru/phpbb/viewtopic.php?f=757&t=3191&sid=8a9b23eb1f504561b7b53c611e974ec5&start=15

СообщениеДобавлено: 12 авг 2012, 20:40 

Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Шопоголик форума (1) Сердце форума (1)
Мама сыночка (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За статью (1) За идею! (1)
Первопроходцы форума (1) Активистка форума (1) Игроман форума (1) ТОП-100 (1) Конкурс лучшая кукла-голопопик (1) Конкурс ретро игрушек (1)
Мария, скажите,пожалуйста, могу ли я брать ваши истории с блога к себе на сайт?

СообщениеДобавлено: 12 авг 2012, 22:09 
ЖИВУ Я ТУТ...

Медали: 27
Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Клубничка форума (1) Любознательность форума (1) Дружелюбие форума (1)
Фея форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Сердце форума (1) Колкая штучка (1) Похвастушка форума (1)
Мама сыночка (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За идею! (1) Активистка форума (1) Игроман форума (1)
ТОП-100 (1) Конкурс лучшая кукла-голопопик (1) WOMAN-квест (1) Узнай форумчанку (1) День Св.Валентина (1) ТОП-10 (1)
Детки: Илья
Galamaga писал(а):
Очень интересно будет вас читать. Нет украинской раскладки, поэтому пишу на русском. Заметила, как мне сложно стало читать на украинском языке. Надо срочно с этим что-то делать.

:eek: вот мне реально сложно читать...... :mrgreen:

СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 07:00 
WOMAN-UA

Пишу українською, бо вона ллється в мене. Школа була російською. Але студентське навчання, робота геть підсадили на українську. Абсолютно без всяких політичних основ. Просто так легше. Російською гальмую... Підбираю слова...
Так що буду на форумі злегка ураїнським репетитором. думаю, в наш час корисно знати якнайбільше мов!
А статті дарую з радістю. Звичайно, все можна брати. Адже слово стає живим тільки, коли його читають!

Последний раз редактировалось !МАРІЯ! 15 авг 2012, 14:14, всего редактировалось 1 раз.

СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 07:03 
WOMAN-UA

Чомусь днями згадалися шкільні часи, коли у вересні традиційно пишемо твір про «Як я провів літо». Щоб втілити і свій писемний азарт, ось і придумала аналогічну щоденничкову сторінку. Звичайно, літо мами в декреті є доволі типовим, але морська подорож і його приправляє особливим ароматом. Про неї і розповім.

… Відпочивали ми тиждень на березі Азовського моря, в самому Бердянську. Їхали всі вп’ятьох вперше, хвилювалися. Але все минулося напрочуд злагоджено. І хоча газети лякали історіями про бичка, ми потрапили у приємний люфт, коли морські красоти нічим не були затьмарені. Весь тиждень відпочивали лише на третьому міському пляжі. Через те, що в нього пречудове розташування (у затоці), жодного дня не було хвилі. Такий бажаний штиль, відсутність плаваючих водорощів, тепла вода! Найбільший мінус, що близько 8-9 години на пляж набігало стільки людей, що до моря дехто крокував прямо по тілам відпочиваючих… Але для нашої родини і тут знайшовся вихід. Зважаючи на те, що ми більше жайворонки, ніж сови, то прокидаючись о 5-6, ми зразу йшли на пляж. Порожньо! Вільно! Снідали біля моря! Дітки купалися вже близько 7-ї, коли ставало тепліше.
Ті, хто їздив на косу, жалілися на неприємний «рибний» запах та майже постійну хвилю. Але ж геть порожні пляжі. Де-не-де зустрічалися відпочиваючі. Ще одна «зірочка» Бердянська – це його Приморська площа. Ми цей рік туди не дійшли. З дітками важко було зануритися в цей океан азарту. До того ж не втішали деякі відгуки про цьогорічний ажіотаж серед малого бізнесу про наповненість на Приморці всього, що тільки можна – десяток шалених машинок, конячок. Все стрибає, тебе збиває. Звичайно, людей – море. Але ці люди самі ледь протискаються крізь щільні ряди кіосків із ватами, напоями, солодощами. Навіть МИГ опублікував репортаж Тішакова, що цьогоріч бердянська еліта ну просто переповнила свій центр найможливішими способами зібрати з туристів якнайбільше фінансових статків.
Так що чергові фото з традиційними пам’ятниками бичкам, жабкам – лишилися в планах на майбутнє. Читала, ще що днями відкрилося Колесо огляду бердянське з найбільшим в Україні діаметром. Ну ми вже на нього не потрапили.

СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 07:05 
WOMAN-UA

Хотіла вставити фото, але ще щось не вмію...

СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 14:46 
WOMAN-UA

Спробую додати фото
....

Последний раз редактировалось !МАРІЯ! 04 янв 2013, 16:03, всего редактировалось 1 раз.

СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 14:53 
WOMAN-UA

Galamaga писал(а):
Очень интересно будет вас читать. Нет украинской раскладки, поэтому пишу на русском. Заметила, как мне сложно стало читать на украинском языке. Надо срочно с этим что-то делать. Ибука мне тоже нравится, как и Доман. Монтессори еще не прочитали. Слышала, что с 9-ти месяцев у нее больше акцент на деток. Интересно будет прочитать, как вы младшенькую развиваете. Вот мог уопделиться физическими упражнениями http://www.danilova.ru/phpbb/viewtopic.php?f=757&t=3191&sid=8a9b23eb1f504561b7b53c611e974ec5&start=15

Василинкі 7 місяців. І основне, що зараз ми їй забезпечуємо - простір. Підлогу вимиваю ледь не двічі за день. Але вона у нас, як в операційній стерильна :hehe:
Масажик довільний. Рука за першими дітьми набита. Роблю сама. Розведення ніжок. Слінг. Рюкзачок. Аби чим себе зайняти, пробую показувати картки Домана. Але доня більше любить розглядати картаті стіни з таблицями-буквами-цифрами. Тільки плаче - піднесемо до таблиці6 як заспокійливе діє.
Тактильне щось треную. Даю тримати різні матеріали. Коментую. Але головне, що вона постійно із старшими сестричками. Ось де джерело беззупинного розвитку!
А які у Вас секрети? Діліться!

СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 14:56 

innesa_s писал(а):
Galamaga писал(а):
Очень интересно будет вас читать. Нет украинской раскладки, поэтому пишу на русском. Заметила, как мне сложно стало читать на украинском языке. Надо срочно с этим что-то делать.

А на самом деле, речь так и льется. Очень плавно, как нотные рядочки ложатся. Нежно и неторопливо.

СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 22:46 
ЖИВУ Я ТУТ...

Медали: 27
Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Клубничка форума (1) Любознательность форума (1) Дружелюбие форума (1)
Фея форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Сердце форума (1) Колкая штучка (1) Похвастушка форума (1)
Мама сыночка (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За идею! (1) Активистка форума (1) Игроман форума (1)
ТОП-100 (1) Конкурс лучшая кукла-голопопик (1) WOMAN-квест (1) Узнай форумчанку (1) День Св.Валентина (1) ТОП-10 (1)
Детки: Илья
WomanZP писал(а):
innesa_s писал(а):
Galamaga писал(а):

А на самом деле, речь так и льется. Очень плавно, как нотные рядочки ложатся. Нежно и неторопливо.

:hehe: плавно то плавно.....вроде б и смысл то улавливаю.... :hihi: но всеж некоторые слова не понятны мне :hihi:
ну это мне даже нравится :hehe: .....надо ж начинать то украинский учить...на Украине ж живу :ahaha:

СообщениеДобавлено: 14 авг 2012, 23:05 
Моя Прелесть

Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Колкая штучка (1) Похвастушка форума (1)
Мама сыночка (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Активистка форума (1) ТОП-100 (1)
WOMAN-квест (1) WOMAN-обаяшка (1)
Я: Супер WOMAN
Детки: Ванечка+Алиса
Знак зодиака: Близнецы
Да уж, дейстивтельно я пока подтормаживаю... читаю так медленно, но зато учу новые слова и выражения. Ведь свекровь постоянно поправляю в ее "русско-украино-сельском" языке:) ..а Сама?:)))
Итак, лето мы всей семье дома, но надеемся осенью уехать, когда многие детки пойдут в школу, а родители будут заняты какими-то очень важными делами. Тогда пляжи свободны, большинство киосков закрыты, плотность населения на 1 квадратный сантиметр резко снижена. Хотим в Крым. я с мая сплю и вижу себя с коляской гуляющей в парке. эх!!!!
Сейчас сыночка активно стараюсь приучить к движению и упражнениями. Но, чувствую, сильно на него давлю. Решила больше к сыну прислушиваться.
А Домана что показываете?

СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 13:56 
WOMAN-UA

Трохи наших сімейних велосипедних історій. Першим з’явився дитячий стандартний велосипедик, в якому дитинку може покатати дорослий, а може й він самостійно кататися. З парасолькою, музичним супроводом. Доні більше ногами в ньому відштовхувалися, ніж на педалі натискали. Чесно кажучи, він був більше іграшкою, ніж спортивним засобом.

Аж ось цього літа, подорожуючи до бабусі, ми отримали у спадок від старшого друга Тімура майже дорослого двуколесного залізного коня! Татові лишилося забезпечити йому страховочні колеса. Ще вихідними для модності придбали рожевий комплект екіпіровки – як назвали доні – «шлеми» на колінка, локті та руки! І почали вчитися гасати. Думали, що спершу вчитиметесь Леся. Але вона поїхала зразу, якось без навчання! Ну як уже розповідалося, що середня донечка має спортивні задатки, то їй проектували ми теж кілька днів тренувань. Але зразу після Лесі вона сіла за цей для неї двоколісний гігант і… поїхала! Манюсенький шпендик старається, натискає ті педалі – видовище найчарівніше! Вірте у своїх діточок – і вони й перевиправдають усі Ваші сподівання!

СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 14:03 
WOMAN-UA

Щодо теми усіляких розвиваючих дитячих штучок – я давно на неї підсіла. Тому буду розповідати поступово, окремими блоками. Був період, коли я старалася вивчити детальніше теорію, потім придбати найосновніші іграшки, згодом – все це опробовувати в житті… Що з того вийшло – і розповідатиму.
Спершу про одне найцінніше посилання – зручний київський сайт, на якому я робила основні закупки. Радували ціни, пряма співпраця із зайцевським виробництвом. Товари отримувала через Нову пошту. Зручно. Недорого.
http://zaitsev.com.ua/

В Запоріжжі дуже популярний магазин Вундеркінд (на майдані Волі та Вознесенському базарі). Це ще – одне джерело неоціненних дитячих радостей. Молодчинки. Підбирають і модне, і розвиваюче, і просто розважальне. Вивчають дитячі тенденції.

Ви запитували про Домана. Дотошно його ідею я не впроваджую, щоб сісти та кожні 6 секунд показувати картку, називати зображення. Та картки дорогі його і дуже численні. Тогоріч я сама скачала в Інтернеті більше сотні його карток. Роздрукувала як фото. Подобається і старшим доням. Показую і Василинкі.

Але тема карток як така у нас просто топова. Дітям картка подобається як щось захопливе – потримати, розглянути, вгадати, що зображено, а підпис ще й «прочитати». Тому карточок в нашій колекції багато.
Ось такі саморобні Домановські, що як фото роздруковані. Тематично охоплюють близько десяти тем.
Изображение
А ось карточки Зайцевські. Мої найулюбленіші. Геть добротні! Якісні. Великого формату. Вони переплітають з його кубиками, таблицями. Але прекрасно працюють і автономно! Легко включаються в будь-які дитячі ігри. Ось їх посилання:http://zaitsev.com.ua/goods_skladovi_kartinki_za_metodikoyu_zaitseva.htm Їх у коробці 150. І коштують 150 гривень.
Изображение
Це в тему до Зайцева, але не з його методики. Картка розрізана на склади, а дитинка складає і пазл, і слово. Посилання: http://zaitsev.com.ua/dir.php?id=177
Изображение
Тут теж пазли, але схожі на картинки. Це вже зі сфери вивчення англійської потроху. Посилання: http://zaitsev.com.ua/goods.php?id=162
Изображение
Ну й останнє – калейдоскоп усіх карточок, що понаходили. Це вже саморобні варіанти. Справа в тому, що вже кілька років хрещений передплачує Лесі Пізнайко. А цей журнал завжди дарує купу ідей. З картками виходе найбільше всього. От ми їх і збираємо окремо в коробочку, щоб потім використовувати в іграх, навіть не розумових, а просто як грошики в дитячому магазинчику, чи в посудку накласти… А інформація то йде, хоч і підсвідомо. Все, що вирізаємо з журналу, обклеюю скотчем. Дітей троє, як ніяк. Кожному хочеться зберегти. На фото видно кілька наших перших карток по Доману. А ті, що зі скрепочками – це з англійського Пізнайка, де наприкінці дається словничок. Він розбитий на картки з малюнками. З одного боку англійською, з іншого – українською.
Изображение
Ну про Пізнайка ще буде окрема розмова. Як і про Зайцева. Нікітіних. Англійську. Тут тільки захопися, поки захоплення живе, хочеться все обговорити!
Насамкінець трохи посилань!
Ось сайт Пізнайка
http://posnayko.com.ua/
І кілька Інтернет-посилань на сайти з розвиваючими іграшками
http://erudite.com.ua/
http://zabavka.ua/
А це наше найулюбленіше видавництво Ранок
http://www.ranok.com.ua/
Але книги – це ще один шматочок нескінченних розмов!!!!!!!!

СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 14:10 
WOMAN-UA

Galamaga писал(а):
Да уж, дейстивтельно я пока подтормаживаю... читаю так медленно, но зато учу новые слова и выражения. Ведь свекровь постоянно поправляю в ее "русско-украино-сельском" языке:) ..а Сама?:)))
Итак, лето мы всей семье дома, но надеемся осенью уехать, когда многие детки пойдут в школу, а родители будут заняты какими-то очень важными делами. Тогда пляжи свободны, большинство киосков закрыты, плотность населения на 1 квадратный сантиметр резко снижена. Хотим в Крым. я с мая сплю и вижу себя с коляской гуляющей в парке. эх!!!!
Сейчас сыночка активно стараюсь приучить к движению и упражнениями. Но, чувствую, сильно на него давлю. Решила больше к сыну прислушиваться.
А Домана что показываете?

Дякую Вам за історію, а ще більше за свого роду "проекцію", бо подорож "до літа" чи "після літа" теж давно вже кружляла в моїх ідеях. Впевнена, що такий відпочинок - набагато цінніший. Не така спека. Спокійний дитячий режим легше підтримувати! Думаю, що наступного року викладатимемо саме такі історії! А від Вас восени чекаємо вражень від відпочинку!
...І справді - в усьому, і вихованні, і стосунках, краще дослухатися природи - нехай тече м'яко, плавно. В дітях - це просто рецепт успіху!

СообщениеДобавлено: 16 авг 2012, 08:39 
WOMAN-UA

То тепер маленька історія про одне останнє трендове захоплення донечок. Влітку моя сестричка двоюрідна, Іринка, подарувала їм бантики-заколочки з кицями Hellow, Kitty
Мовляв - це зараз модно. Її похресниця зависає! Підсіли й наші доні. Потім вони захопилися рольовими іграми з відповідними фігурками. Навіть знайшли в інернеті класні мульти он-лайн з Кітті та її сестричкою Мі-мі. На цьому ж сайті підсіли на розвиваючих Маленьких Енштейнів (ніби мульт, а вже з елементами музичної грамоти, захоплює!). Ось посилання на Кітті
http://online.mapakids.net/multfilms/razvivaushie-mult/327-razvivayuschie-multiki-poleznye-sovety-s-hello-kitty.html
та Енштейнів:
http://online.mapakids.net/multfilms/razvivaushie-mult/277-malenkie-eynshteyny.html

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 105 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа