Женский сайт Запорожья WOMAN

Если Вам не пришел код активации на форуме, свяжитесь с администрацией сайта по эл.адресу womanzp(собачка)yandex.ru, указав в письме свой ник, чтобы мы активировали его вручную. Или же каждые два дня все ники будут активированы автоматом.

Текущее время: 22 ноя 2024, 00:27

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 183 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Дитячі книжки українською мовою
СообщениеДобавлено: 10 апр 2013, 21:55 
WOMAN-UA

Медали: 17
БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Дружелюбие форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Муза форума (1)
Похвастушка форума (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Почетная мамочка (1) ТОП-100 (1)
Конкурс ретро игрушек (1) День Св.Валентина (1) Декабрьский марафон-2015 (1) ТОП-10 (1) SUРER-МАМА (1)
Я: Любимая жена
Детки: донечки
Знак зодиака: Весы
dasha писал(а):
Девушки, расскажите, какие книжки любят (и не любят) читать ваши дети.
Можно прямо с первых картонок начинать и дальше :vualya:
Очень интересно послушать :grin: Я как раз сейчас своему сыну начинаю покупать тоннами книжки.

Заголовок сообщения: Re: Детские книжки
СообщениеДобавлено: 08 авг 2013, 12:13 
WOMAN-UA

БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Дружелюбие форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Муза форума (1)
Похвастушка форума (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Почетная мамочка (1) ТОП-100 (1)
Конкурс ретро игрушек (1) День Св.Валентина (1) Декабрьский марафон-2015 (1) ТОП-10 (1) SUРER-МАМА (1)
dasha писал(а):
Мария, спасибо за фото и за отзывы!
Очень рада, что райцентрах такие цены на книги! У меня была только информация, что книги, которые на сайте стоят 35, в Буклете по 42 грн.

це скоріше негативна тенденція - відсутність попиту, от навіть і скинули нижче закупки... чекали поки хто із ЗП приїде та купить... ;-) ;-) ;-)

СообщениеДобавлено: 21 сен 2013, 20:34 
WOMAN-UA

Ще кілька ремарок по прочитаному нами (мною) влітку Нестайку. Думаю, найкращим сучасним виданням його творів таки лишається видавництво Школа. Про пригоди Колька Колючки та Кося Вуханя доня згадує час від часу, хоч прочитання давно минуло. Зачепили й ілюстрації Харченка. У нас тільки одна книга із серії, купили, бо не знали про існуючий комплект:

foto from book:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Також у пригод лісових друзів є продовження більш сучасне. Його видала А-ба-га-га-ла-ма-га. Фішка книги, що її проілюстрували самі юні читачі, дітлахи. Нові історії більш повчальні, ніж пригодницькі. І для молодшого шкільного та просто шкільного віку. Малюкам вони не сильно.
foto from book:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Вже геть постаршим сподобається прекрасна серія Країни мрій, що Даша вже згадувала. Нестайка в ній кілька, та дуже багато відповідних Нестайковській легенді пригод, любові до книги – історій. Майже всі книги мають і російський, і український варіант (як і в Школі, інших виданнях Нестайка. Але його стиль програє (чи це просто мені сильно UA-заангажованій здається…)
foto from book:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ще Школа випустила гарну збірку повістей та оповідань в редагованому до сучасності варіанті.
foto from book:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Трапився і варіант Навчальної книги-Богдан. Щільна збірка багатьох творінь автора.
foto from book:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Із задоволенням начиталася кілька Нестайковських книг у старовинному видавничому обробленні. Тут багато детективних його моментів (крім пригод, саме вони ще його захоплювали як автора). Були на поличці і з нового Чорлі (такий чорний кіт добрий), Пригоди журавлика.
foto from book:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

По Нестайку все, але із ним затягнулося ще кілька ниточок. Скажімо, та ж Школа випустила гарний пригодницький варіант історій Чеповецького. В стилі вже виставлених вище книг Ено Рауда (Мохобородько etc…). І також з тими ж ілюстрація Харченка та його вже улюбленим нашій родині творчим художнім почерком. Ясно, що вони на старший вік тягнуть, але уривками ми багато що читали. Багато інфо сприйнято було дітьми і просто за малюнками.
foto from book:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ось і все. Хіба що сюди скину посилання на гарну підбірку інтерв’ю з Нестайком, що їх зібрала А-ба-га-га-ла-ма-га:

СообщениеДобавлено: 21 сен 2013, 21:12 
Строптивая Нежность

БАОБАБочки форума (1) Романтичность форума (1) Детсоветка форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1)
Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Первопроходцы форума (1) ТОП-100 (1) Узнай форумчанку (1)
Конкурс Лучшая елка-2014 (1) Узнай форумчанку (1) ТОП-10 (1) Цветочная WOMAN (1) Рукодельница года (1)
Я: Мама
Детки: доченька -Александра
!МАРІЯ!, я как раз на днях задумалась о том, что дома нет детских книг на украинском языке, а т.к. планирую Сашу в гимназию отдавать на следующий год, то как бы пора уже и украинские тексты/сказки почитать.
В Папирусе попала на глаза как раз книжка Нестайка "Пригоди в лісовій школі" Загадковий Яшка и вспомнила, что Януся писала про книжку эту, но в русском варианте. Иллюстрации действительно хорошие. Теперь жду Яну с СП и буду комплект заказывать.
А пока купила ей Уроки мудрої ведмедиці
Цитата:
Ця чудова книжка на прикладі казкових історій, які трапилися з маленьким Зайчиком та його друзями, розповість дітям, як правильно поводитися на природі, уберегтися від різних небезпек, що можуть підстерігати малюків у лісі, навіть виручати друзів із біди, а також берегти ліс - наше спільне багатство!
Дана книга може використовуватися вихователями та батьками у виховному процесі, а також буде цікава маленьким читачам особисто.
Книга барвисто ілюстрована, призначена для дітей молодшого віку (дошкільнят).

Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 21 сен 2013, 21:14 
Чудесная WOMAN

Медали: 5
Светлячки форума (1) Дружелюбие форума (1) Золотые ручки форума (1) За статью (1) ТОП-100 (1)
Я: Не указано
Мария, спасибо за такой подробный отчет по книгам Нестайко. С удовольствием прочитала.
Я вот все никак не соберусь написать о нашей серии украинской поэзии для детей... Все гуляем, да гуляем... Наверное, как осень окончательно придет, я найду наконец-то время.
А пока вот стишок в тему, который все чаще и чаще читаем сейчас, прямо книжка сама на нем открывается...

autumn poem:
А.М'ястківський
Осінь

Ось я за сосною,
Ось і листя в'яне...
Осінь я... За мною
Йдуть густі тумани.

Осінь я. Осоння
Листям засипаю.
Осінь... Трави сонні
Долу нагинаю.

Ранками імлиста,
Вдень - як позолота.
Обриваю листя -
Це моя робота.

СообщениеДобавлено: 21 сен 2013, 21:19 
WOMAN-UA

Пригоди в лісовій школі є російською комплектом - це 190 гривень. Окремо кожна з 4 книг - 45 гривень. Замовляти інтернетом напряму з сайту видавничого дому Школа - саме задоволення - такі відгуки дуже багатьох книгоманів.

Ось сторінка, де є ці книги (фото обгортки). Ціни скачуються у верхній лінійці (розділ "прайс"):

http://www.schoolbook.com.ua/catalog.php

СообщениеДобавлено: 21 сен 2013, 21:26 
Строптивая Нежность

БАОБАБочки форума (1) Романтичность форума (1) Детсоветка форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1)
Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Первопроходцы форума (1) ТОП-100 (1) Узнай форумчанку (1)
Конкурс Лучшая елка-2014 (1) Узнай форумчанку (1) ТОП-10 (1) Цветочная WOMAN (1) Рукодельница года (1)
!МАРІЯ! писал(а):
Пригоди в лісовій школі є російською комплектом - це 190 гривень. Окремо кожна з 4 книг - 45 гривень. Замовляти інтернетом напряму з сайту видавничого дому Школа - саме задоволення - такі відгуки дуже багатьох книгоманів.

Ось сторінка, де є ці книги (фото обгортки). Ціни скачуються у верхній лінійці (розділ "прайс"):

http://www.schoolbook.com.ua/catalog.php

Маш, я буду на украинском язіке брать. Цена 148,20
http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=6739&category_id=704&manufacturer_id=7

СообщениеДобавлено: 21 сен 2013, 21:30 
WOMAN-UA

Це в СП? Дуже вигідно, Лен! Не гріх почекати! Даси знатися! Я б теж замовила цей комплект!

Дашо! Твоїми стараннями і підсіли!

Вірш - прекрасний!

СообщениеДобавлено: 21 сен 2013, 21:43 
Строптивая Нежность

!МАРІЯ! писал(а):
Це в СП? Дуже вигідно, Лен! Не гріх почекати! Даси знатися! Я б теж замовила цей комплект!

Маш, для сравнения, одна книжка из серии, например про Яшку стоит в СП 35,10 грн, а в Папирусе она же 61 грн.
Яна говорила что будет СП после 15 октября собирать. Если что свистну :-?

СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 10:16 
WOMAN-UA

Кину сюди свої фотозвіти. Багато книжечок не прийшло. Ось, що було в наявності:

Домашня логопедія.12.48 грн. Школа
http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=6727&category_id=701&manufacturer_id=7

Хотілося вдома попрацювати над нечіткими звуками дітей. Дуже все зрозуміло розписано. Це малий варіант існуючого великого видання (за 50 гривень).

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Хрестоматія для позакласного читання. Веско. Тверд переплет 7БЦ, ф-т 84*108/32, 416 сторінок. 16.80 грн
http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.browse&root=684&category_id=663

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

2-3. Від слова - до розповіді. Розвиваємо мовлення. 5.46 грн.Видавництво: Махаон-Україна Серія: Розумні книжки Палітурка: М'яка Сторінок: 16 стр. (цветные иллюстрации) Мова: Українська Формат: 84x108/16 (~205x290 мм)
http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=7263&category_id=717&manufacturer_id=7

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Книга для читання та розвитку зв'язного мовлення. 9.36 гр. Школа
http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=7018&category_id=736&manufacturer_id=7

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Твiй одяг.
Описание: Картон. Видавн. Веско. Стор.10.Формат 64*90/16 Печать офсетная. Цв. iлюстр. 5.40 грн

http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=6697&category_id=695&manufacturer_id=7

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Прописи для дiвчаток.2.64 грн
http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=6556&category_id=688&manufacturer_id=7

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 10:16 
WOMAN-UA

Математичні прописи. Дуже збігаються із Федієнковою книгою Крок до школи (яку вважають стандартною у курсах підготовки до школи. Багато чого дубл'ться, але ж тут така справа, що повторення не завадить)
Описание: 16,5 х 21 см, 64 с., м`яка обкл.5.46 грн
http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=6730&category_id=687&manufacturer_id=7

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Це просто порожні зошити для навчання письму після клітки на лінію:

Каліграфічний зошит-шаблон (адаптація руки до письма у стандартному зошиті в лінію)
Описание: 17 х 20 см, 12 с., м`яка обкл. 2.18 грн
http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=6000&category_id=687&manufacturer_id=7

Название: Каліграфічний зошит-шаблон (збільшений розмір графічної сітки) 2.18 грн
http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=3845&category_id=687&manufacturer_id=7

Каліграфічний зошит-шаблон (стандартний розмір графічної сітки)
Описание: 17 х 20 см, 12 с., м`яка обкл. 2.18 грн
http://igroprom-knigi.com/2011-04-15-14-39-00?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=3846&category_id=687&manufacturer_id=7

foto:
Изображение

Изображение

І Комаровський до колекції.

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 11:21 
Творческая беспорядочность

Медали: 21
Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Шопоголик форума (1) Сердце форума (1)
Мама сыночка (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За статью (1) За идею! (1)
Первопроходцы форума (1) Активистка форума (1) Игроман форума (1) ТОП-100 (1) Конкурс лучшая кукла-голопопик (1) Конкурс ретро игрушек (1)
Конкурс поделок (1) Масленица (1) Декабрьский марафон-2015 (1)
Детки: сыночек и малышка
Знак зодиака: Телец
Про ежиков замечательная книга! Все еще хочу купить Комаровского Неотложную помощь, но нет в наличии.

СообщениеДобавлено: 19 окт 2013, 10:57 
V.I.P. WOMAN

Медали: 18
БАОБАБочки форума (1) Красотулька форума (1) Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) Фея форума (1) Шеф-повар форума (1)
Шопоголик форума (1) Колкая штучка (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) ТОП-100 (1) Конкурс ретро игрушек (1)
Масленица (1) День Св.Валентина (1) ТОП-10 (1) Фитнес-WOMAN (1) Цветочная WOMAN (1) Рукодельница года (1)
Детки: сынуля
Знак зодиака: Козерог
!МАРІЯ! мне очень понравилась книга Комаровского про ёжиков. такая прикольная

СообщениеДобавлено: 15 дек 2013, 22:47 
WOMAN-UA

натрапили в бібліотеці на дитячу книгу Петра Ребра. ЗП письменника "Веселинка. Ще 2004 року Школа видавала. Тепер, певно, немає в продажу. З приємними ілюстраціями під стиль Школи. Щоб погортати, зберегли собі

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

СообщениеДобавлено: 21 фев 2014, 22:39 
WOMAN-UA

ось кілька книг, що читали сподобалися:

*Казки старого Лева, дуже вишукані, добротна книга:

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

*про принцес цікаве оформлення, з віконцями, литстівками, дзеркальцями? тканевими тактильними вставками:

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

*Мешканці старого двору, казкова, затишна

foto:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

СообщениеДобавлено: 16 мар 2014, 17:51 
V.I.P. WOMAN

Медали: 5
Красотулька форума (1) Романтичность форума (1) Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) ТОП-100 (1)
Я: Не указано
Вредная писал(а):
а що саме читали? я для себе питаю, хочу щоб донька як і я володіла обома мовами. народні українські казки, як і російські, мені не дуже подобаються.

Купила как-то в "Ашане" чудную книжку "Веселі віршики". Сама с таким удовольствием прочитала, и иллюстрации такие приятные, добрые, а вот Василиса моего восторга пока не разделила. :-o
Изображение
Изображение

И кто-то подарил нам "Марусю та Ведмідя", но тут тоже пока полное равнодушие...
Изображение

СообщениеДобавлено: 02 июн 2014, 11:27 

Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Шопоголик форума (1) Сердце форума (1)
Мама сыночка (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За статью (1) За идею! (1)
Первопроходцы форума (1) Активистка форума (1) Игроман форума (1) ТОП-100 (1) Конкурс лучшая кукла-голопопик (1) Конкурс ретро игрушек (1)
Купила на днях в издательстве Старого лева книгу "Українські прислів"я". Очень нестандартная книга. Я бы сказала даже больше заграничная. Нравится мне она. Но сын картинки просмотрел и отложил в сторону. Вот и получается, что украинские книги покупаю скорее для себя. :listen:

Изображение

dalee:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

СообщениеДобавлено: 05 дек 2014, 20:57 
V.I.P. WOMAN

Медали: 4
Дружелюбие форума (1) Игроман форума (1) ТОП-100 (1) Декабрьский марафон-2015 (1)
Детки: Сабина
Знак зодиака: Лев
Нам подарили на Д,Р вот такую книгу,мне нравится.На укр.языке,19 сказок,листики глянец яркие,очень красивая!!!!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

СообщениеДобавлено: 05 дек 2014, 22:03 

Она двухсторонняя?

СообщениеДобавлено: 06 дек 2014, 10:50 
V.I.P. WOMAN

Медали: 4
Дружелюбие форума (1) Игроман форума (1) ТОП-100 (1) Декабрьский марафон-2015 (1)
Детки: Сабина
Знак зодиака: Лев
Обычная книга,не двухсторонняя.

Заголовок сообщения: Дитячі книжки українською мовою
СообщениеДобавлено: 21 янв 2015, 23:28 
Лучезарная WOMAN

Цитата:
Напишу и я еще отчет. Озадачилась недавно покупкой книг на украинском, что бы ребенку сразу начинать читать. Мне язык нравится, говорить, правда на нем сложно, практики нет, вот с ребенком и буду практиковаться :) Но я ооооочень придирчиво отношусь к выбору книг. Пунктик у меня такой :-& Так вот, после долгих ночей блуждания в и-нете, я нашла магазин с интересными книгами на украинском по отличной цене.
Из-во "Країна Мрій"......

Шукала в інтернеті інформацію по книжкам українською мовою і натрапила на ваш сайт. Дякую за велику кількість фотографій цікавих книжок і відгуки :cool:

Додам і свої знахідки і відгуки. Писала їх для іншого форуму, скопіюю і сюди - може комусь допоможуть обирати книжки українською.

Я, як і багато інших російськомовних матусь ,починала знайомитися з українською дитячою літературою не у дитинстві, а вже в дорослому віці, коли почала шукати для дитини книжки українською. І теж стикнулась із труднощами, тому що не знала, які письменники і поети варті уваги. Зараз, коли дитині вже 6 років, можу поділитися своїм невеличким досвідом.

Почну з відгуків на твори Всеволода Нестайка, тому що безмірно вдячна йому за прорив у сприйнятті моєю дитиною української мови. Dasha і !МАРІЯ! вже писали,про ці твори, але не можу втриматися :)

Знайомство моєї дочки з творами Нестайка почалося з книжки "Дивовижні пригоди в лісовій школі".
Було їй тоді 4,5 роки. Книжки українською ми читали і до того, але вони були дуже прості (коротенькі народні казки і віршики), а у 3,5 роки, коли сюжети стали довшими і лексика складнішою, у нас почався період "не розумію - перекладай". Я навіть вагалася якою мовою купити дитині "Дивовижні пригоди в лісовій школі" - українською чи російською. Тому спочатку взяла книжку в бібліотеці і була вражена тим, як моя дитина слухала не відволікаючись і просила читати далі і далі. І жодного разу я не почула "не розумію - перекладай". Після цього ми побігли брати другий том, а потім в магазин, щоб придбати всі ці книжки у домашню бібліотечку.
І що найголовніше, що після "Лісової школи" вже і інші книжки, з більш складною лексикою, стали сприйматися дитиною з легкістю.

Видавництво "Школа" надрукувала 8 пригод 4 томами. Продають їх або окремими томами, або комплектом з 4 книг.
Ще є додаткова книжка «Найновіші пригоди їжачка Колька Колючки та зайчика Косі Вуханя» від видавництва А-БА-БА-ГАЛА-МАГА.

Изображение Изображение Изображение Изображение

На прохання дочки перечитували ми ці пригоди багато разів.
Що мені подобається у Нестайко, що він у легкій казковій формі піднімає такі важливі для дітей теми.

Перша казка "Сонце серед ночі" про те, як друзі-боягузи зайчик Кося Вухань та їжачок Колько Колючка стають хоробрими.
Казка починається з того, як Кося і Колько бояться іти до школи і ховаються за маминими спідницями, добре описано знайомство дітей з однокласниками, взаємини з забіяками Вовчиком Вовченко та підлабузником Рудиком Лісовенко. Щоб дати відсіч забіякам, Кося і Колько вирішують почати займатися фізкультурою і стати сильними. Але несподівано їм допомагає в цьому не спорт, а дивне зникнення речей, що почали відбуватися у школі. А слідом за портфелем, м'ячиком та іншими речами пропадає і Вовчик Вовченко.
І саме тоді, коли треба було виручити з біди однокласника, хлопчаки зайчик Кося і їжачок Колько, і дівчата рисеня Раїска Мняу і козеня Зіна Бебешко стають по-справжньому дружними і хоробрими.

Друга казка "Пригоди в Павутинії"про те, звідки з'являється лінь і що трапляється з дітьми, які починають лінуватися і вередувати.
У класі почалася епідемія ліні. І навчатися дітям стало лінь, і навіть грати на перервах! А потім діти стали ще й примхливими і плаксивими. А виною всьому Ледарило Дурандас, який обплутав їх своїм невидимим павутинням і хоче забрати в свої володіння.
А перемогти Ледарила допоміг дітям Грайлик Трататоля Сміюнець. Тому що гра - кращі ліки від ліні.

Третя казка "Секрет Васі Кицина" про те, як у класі з'явився новачок Вася Кицин. Добре показано, як новачок знайомиться з вже сформованим колективом. Як по-різному ставляться до новачка діти. І все це на тлі захоплюючого детективу, про зникле зі шкільного годинника коліщатко, без якого годинник зупиняється і налагоджене шкільне життя завмирає.

Я вам дуже прошу не купуйте твори Нестайка російською, читайте в оригіналі. На мій погляд це найкращі твори для знайомства дитини, що зростає в російськомовному оточенні, з українською мовою.

Якщо вагаєтесь перед покупкою, можна завантажити книжку і спробувати почитати дитині.
http://chytanka.com.ua/ebooks/index.php?action=url/view&url_id=534

або послухати аудіокнижку - http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=59651

Последний раз редактировалось Марина22 12 фев 2015, 12:19, всего редактировалось 3 раз(а).

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 183 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа