Женский сайт Запорожья WOMAN

Если Вам не пришел код активации на форуме, свяжитесь с администрацией сайта по эл.адресу womanzp(собачка)yandex.ru, указав в письме свой ник, чтобы мы активировали его вручную. Или же каждые два дня все ники будут активированы автоматом.

Текущее время: 07 фев 2025, 00:47

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Форум закрыт Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 305 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 фев 2013, 23:00 
Сумасшедшая оптимистка

Медали: 13
Светлячки форума (1) Клубничка форума (1) Золотые ручки форума (1) Шопоголик форума (1) Мама сыночка (1) Мама доченьки (1)
За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) ТОП-100 (1) WOMAN-квест (1) День Св.Валентина (1) Креативная WOMAN (1)
Рукодельница года (1)
Я: Мама
Детки: Сержик и дочУля
Знак зодиака: Козерог
Как вы к этому относитесь?

когда я вижу очепятки или иногда милые ошибки, а человек сам по себе интересен, то прощаю, точнее даже на них не обращаю.
Бывает, что вижу жуткую безграмотность, по 3 ошибки в слове и это меня раздражает.

Лично я всегда тороплюсь что-то сказать и у меня порой такие сложные слова получаются... либо буквы местами поменяли, либо что-то не нажму (например. сейчас у меня на клаве не печатаются буквы Ж и П, может еще что-то - я на клаву бисер время о времени рассыпаю)))

Последний раз редактировалось vitaminka 06 фев 2013, 00:19, всего редактировалось 1 раз.

СообщениеДобавлено: 11 фев 2013, 12:48 
V.I.P. WOMAN

Медали: 5
Красотулька форума (1) Романтичность форума (1) Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) ТОП-100 (1)
Я: Не указано
Сударыня, вот здесь
http://sum.in.ua/s/pospilj
есть синонимы слова "поспіль".

СообщениеДобавлено: 11 фев 2013, 12:54 
WOMAN-UA

Медали: 17
БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Дружелюбие форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Муза форума (1)
Похвастушка форума (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Почетная мамочка (1) ТОП-100 (1)
Конкурс ретро игрушек (1) День Св.Валентина (1) Декабрьский марафон-2015 (1) ТОП-10 (1) SUРER-МАМА (1)
Я: Любимая жена
Детки: донечки
Знак зодиака: Весы
Цитата:
ПІДРЯ́Д (один за одним; без перерви); ПО́СПІЛЬ, ПОСЛІДО́ВНО, УРЯ́Д [ВРЯД], ЗРЯ́ДУ розм., ПО́КОТОМ розм., О́БРЯДНО діал., ПО́МІЖ діал. Шукала [Маруся] сухих дров, але мало знаходила: трафилося підряд кілька дощистих днів (Г. Хоткевич); Він часом три або чотири дні поспіль не ходив на роботу (І. Нечуй-Левицький); Думали над тим, як швидше призвичаїти тварин до механічного доїння.. Все робилося послідовно і методично (І. Волошин); Андрій бачив уряд кілька паровозів, біля яких порались якісь дивні, чорні люди (Д. Бедзик); Пісні тихії, сумнії, Виливайтесь рівно, вряд (І. Франко); - Як провалилась на першому екзамені, так і пішло відтоді... Самі провали! Усі п'ять років зряду (А. Головко); Покотом же косило тоді дітей - з вулиці в вулицю (Є. Кротевич); У трьох дворах поміж вигинула скотина (Словник Б. Грінченка).

ПОСТІ́ЙНО (весь час, без перерв), БЕЗПЕРЕ́РВНО, БЕЗУПИ́ННО, НЕВПИ́ННО [НЕУПИ́ННО], НЕСПИ́ННО, БЕЗПЕРЕСТА́ННО, БЕЗПЕРЕСТА́НКУ, БЕЗПЕРЕ́СТАНУ, БЕЗНАСТА́ННО, НЕНАСТА́ННО, ПОВСЯКЧА́С, БЕЗЗМІ́ННО, БЕЗУСТА́ННО, НЕВІДСТУ́ПНО, НЕЗМІ́ННО, ПОВСЯКДЕ́ННО, ПОВСЯКЧА́СНО, ПО́СПІЛЬ, БЕЗПЕРЕСТАНЬ розм., ОДНО́ розм., ПЕРМАНЕ́НТНО книжн., БЕ́ЗПЕРЕЧ [БЕ́ЗПЕРІЧ] діал.; НЕВІДРИ́ВНО, БЕЗВІДРИ́ВНО (перев. дивитися). Людство постійно шукає нові її [енергії] джерела, шукає наполегливо, винахідливо (з журналу); Йому хотілося їсти, а Адольф ні разу його не почастував, хоч сам жував безперервно цілісінький день (Ю. Яновський); В діброві було тихо, тільки десь в кущах безупинно свистіла омелга (І. Нечуй-Левицький); Час ішов невпинно, невблаганно (П. Колесник); Шурка Понеділок стояв поруч із Галею і відчував, як неспинно тремтить вона (Ю. Смолич); З хмар безперестанно дощ хлюпотів (Я. Щоголів); Краньцовська говорила безперестанку (Лесь Мартович); Усе навкруг оповило димом, безперестану били гармати (П. Кочура); Божко безнастанно повчає всіх, що газета повинна обрости активом сількорів (Т. Масенко); За право білорусів зватися людьми боровся Купала ненастанно (М. Рильський); Якщо не живе в нас повсякчас любов, то, замість розширятись, дедалі вужчає тунель, котрим захоплено женемось (О. Забужко); Там, на печі старої хати, де вона беззмінно пролежала останні п'ять літ, вникаючи в свої тяжкі болі, все було знане, звичне (В. Бабляк); Ніч непривітна настала, безмісячна, дощ цілонічний Зевс проливав, і віяв вологий Зефір безустанно (переклад Бориса Тена); Біль, що невідступно ятрить свідомість і єство, нічим не затамувати (В. Логвиненко); Всі спроби дітей викрити Павликів секрет незмінно розбивались об замкнені дверцята сарайчика (О. Донченко); Шкода людей, що самі собі ставлять межі повсякденно і повсякчасно різними побутовими умовностями і стають рабами вигаданих необхідностей (О. Іваненко); Як вони поспіль не радилися, що не думали, нічого не придумали (І. Чендей); Заходила осінь ..Сірі, холодні, металево-олов'яні хмари безперестань клубилися за шпичастими горбами (Г. Коцюба); - Трикляття ідолу, що нам за Бога стався, А з голоду та холоду мремо! Даремно ждати: він одно знущався, Ошукував, з надій пореготався... (переклад П. Грабовського); Не диво, що Владек одсиджував перманентно не більше, як місяців зо два, зо три, а іноді й рік... (О. Досвітній); Конон безпереч чадів люлькою (П. Кочура); Городянин обернувся до юнака, що поряд сидів, схилившись на чемодані й невідривно читав книжку (А. Хорунжий); Стоїть [Ліна] у дверях майстерні та безвідривно дивиться, як працює товариш Курінний (О. Гончар).

РА́ЗОМ (у поєднанні з кимсь, чимсь; спільними зусиллями; щільно один біля одного); УКУ́ПІ [ВКУ́ПІ], ПО́СПІЛЬ, ПОСПО́ЛУ розм., КУ́ПНО розм. (у поєднанні з кимсь, чимсь); СПІ́ЛЬНО, СУКУ́ПНО, СКО́ПОМ розм., ВРАЗ [УРА́З] розм., СПО́ЛОМ заст. (спільними силами, об'єднаними зусиллями); ЗАОДНО́ (здійснюючи щось одностайно); ГУРТО́М, ГРОМА́ДОЮ, ГРОМА́ДНО діал., ЗАЄ́ДНО діал., ҐВА́ЛТОМ діал., ТЛУ́МОМ заст. (спільними силами, однією групою); ТОЛО́КОЮ (роблячи щось без оплати, лише за частування); ПО́РЯД, ПО́РУЧ, О́ПЛІЧ (перев. зі сл. бути, іти, виступати тощо); ДОКУ́ПИ, УКУ́ПУ [ВКУ́ПУ], ВОЄДИ́НО (в одно місце, в одно ціле); О́ПТОМ розм., ОГУ́ЛОМ розм., ГА́МУЗОМ розм. (усіх, усе). Хвала руці трудівника І розуму невтомі! Хай разом розум і рука Живуть у нашім домі! (М. Рильський); Чи є що краще, лучче в світі, Як укупі жити, З братом добрим добро певне Познать, не ділити? (Т. Шевченко); В холодку, під крислатими горіхами волоськими, полягли розвідачі поспіль з робітниками (М. Коцюбинський); На гумні Розбита скирта, свині в ній посполу З гусьми й качками рились (І. Франко); - Ні, війте, не так воно повинно бути... Не кожен за себе, а всі купно за волю вітчизни (Н. Рибак); Я придивлявся й оцінював людей, з якими мені доводилося спільно йти (Ю. Яновський); Ант сам послав його до княжої дружини, коли князь Ігор ішов на деревлян, сподівався, що повернеться Бразд і житиме з ними сукупно (С. Скляренко); Мали вони трьох хлопців, працювали скопом (С. Скляренко); І прикро, як ураз зі мною Стають, немовби теж до бою, А справді для пихи своєї З порожнім серцем фарисеї (М. Вороний); Його жінка мене викохала сполом з своєю дочкою (Марко Вовчок); - Старших зневажає ваша Леся. На мене сьогодні насипалася, ображала, базікою назвала. Заодно з Греком Генкою (А. Хижняк); Піймали Щуку молодці Та в шаплиці Гуртом до суду притаскали (Л. Глібов); Уже матір поховали Громадою люди (Т. Шевченко); Зі всіх сторін - від поля, з обох боків ліска - ступають люди громадно (І. Франко); - Що ж, - каже, - або живі будем, або заєдно загинем (Словник Б. Грінченка); Ховали [Тетяну] ґвалтом (С. Васильченко); Тлумом Сходяться [мандрівники] від кораблів і храм виповнюють благанням (М. Зеров); Андрій був трохи лінивий.., тілько любив він толокою робити в кумпанії (К. Гордієнко); Юзя перейняла їх коло хвіртки і пішла поряд з Даркою (Леся Українка); Шкаруба в садку, на лаві, побачив дівчину, підійшов і мовчки сів поруч (В. Собко); Марія часом допитливо поглядає на мене, ніяковіє і знов, понуривши погляд, іде опліч (О. Ільченко); Різнокольорові ліхтарики з'єдналися докупи, утворивши ніби повітряний ярус вогняних кавунів і динь (О. Досвітній); Дівчата кинули парубків, збились укупу (М. Коцюбинський); І вранішні зорі і доменні зорі Зливаються в небі моїм воєдино (Я. Шпорта); Він завше лаяв інородців, але на роздріб, а йому дуже хотілося лаяти їх оптом (В. Самійленко); Вчителеві нема як серця зірвати, то взяв та й шугнув усяку нечисть із села огулом (С. Васильченко).

СКРІЗЬ (по всіх місцях, по всій території), ВСЮ́ДИ [УСЮ́ДИ], ПОВСЮ́ДИ, ПОВСЮ́ДНО, КРУГО́М, ПО́СПІЛЬ, ГЕТЬ підсил. Скрізь зелень буйна, кучерява! (І. Нечуй-Левицький); Юрбами всюди зіходились люди (Леся Українка); Усюди напівзруйновані хатки (П. Колесник); Непомітно на пагорбах, на схилах, біля ярів, поспіль в усьому лісі зайняв свої позиції жовтень (М. Рудь); А верби геть понад ставом Тихесенько собі купають зелені віти (Т. Шевченко). - Пор. 1. бу́дь-де.

СУЦІ́ЛЬНО (по всій поверхні), СУСПІЛЬ, ПО́СПІЛЬ, СУЦІ́ЛЬ рідше, ВСУЦІ́ЛЬ [УСУЦІ́ЛЬ] рідше; ПО́КОТОМ розм. (про кількох лежачих людей - один біля одного). На час визрівання просо стало таким густим, що закрило собою всю площу, ніби засіяне суцільно (В. Козаченко); Дві стіни були суспіль завішані образами, неначе іконостас (І. Нечуй-Левицький); - Я говорю не про зовнішній бруд, що поспіль вкриває підлоги, стіни й прилади (Ю. Шовкопляс); Поранені бійці.. покотом лежали на соломі через усю хату (О. Гончар).

ЦІЛКО́М присл. (до кінця; повною мірою), ПО́ВНІСТЮ, АБСОЛЮ́ТНО, ЗО́ВСІМ, ЦІЛКОВИ́ТО, ОСТАТО́ЧНО, СПОВНА́, ТО́ЧНО, ПО́СПІЛЬ, ПРИ́ТЬМОМ розм., ГЕТЬ розм., ГЕТЬ-ЧИ́СТО розм., КРУГО́М розм., НА́СКРІЗЬ розм.; ЗГО́ЛА́ діал.; ДОЩЕ́НТУ, ДОТЛА́, ДО́ЧИ́СТА розм., ЧИ́СТО розм., НА́ЧИСТО розм. (нічого не залишаючи). [Бережний:] Словом - одне нам тільки зовсім ясно, Гордію, що наш договір поки що цілком виправдовує себе (Є. Кротевич); - Я своє відсидів, - хрипкувато мовив Мусій. - Свою вину спокутував повністю (Є. Гуцало); Темрява створювала враження абсолютно здичавілої пустелі (М. Трублаїні); Качковська пішла спати, зовсім заспокоєна про долю своєї небоги (Леся Українка); Бугай ходив навколо нього пританцьовуючи. Зробивши кілька таких кругів, він цілковито присмирнів, і Павло спокійно відвів його до волярні (Григорій Тютюнник); Ніна.. думала, що хлопець остаточно виправився (О. Донченко); - Не помру я, Яремо, доки сповна не сплачу панам за їхні здирства (П. Кочура); Гостійці своїй я сказувала те, об чім вона питала мене, що вже нас не зовсім, справді, ведмеді з'їли, не поспіль же нас, справді, й простота посягає... (Марко Вовчок); Тільки ж вони непустили нас від себе, поки я притьмом не одужав (Д. Мордовець); А клуню вже всю геть обійняло полум'ям (А. Головко); Чобітки, плахти, намисто, - Все однакове геть-чисто! (Л. Первомайський); Кругом щаслива ти людина: Не залякаєшся грози (П. Грабовський); Наскрізь гуманний, чоловічний - Франко оддає своє серце і всі свої симпатії тим, хто "в поті чола" добуває хліб не тільки собі, але й другим (М. Коцюбинський); Ти згинув, але твоя кров Натхнула до брата любов - І в серце, прибите згола, Відвагу і силу влила (М. Старицький); Вони поїли все дощенту (М. Коцюбинський); Від самого спуску і до церкви - третини села як не було; вигоріло дотла (О. Довженко); Хіба самому написать Таки посланіє до себе Та все дочиста розказать, Усе, що треба, що й не треба (Т. Шевченко); - Ну й чоботи... чисто потрухли... (А. Тесленко); Всі п'ять пальців правої Дмитрової руки були начисто відрубані (В. Козаченко).

СообщениеДобавлено: 11 фев 2013, 13:06 
WOMAN-UA

БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Дружелюбие форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Муза форума (1)
Похвастушка форума (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Почетная мамочка (1) ТОП-100 (1)
Конкурс ретро игрушек (1) День Св.Валентина (1) Декабрьский марафон-2015 (1) ТОП-10 (1) SUРER-МАМА (1)
етимологію українську онлайн ніхто не спішить скидати, попитаюся у знайомих філогів, хто має вдома товсті томики... розкажу!

СообщениеДобавлено: 11 фев 2013, 13:15 
V.I.P. WOMAN

Медали: 5
Красотулька форума (1) Романтичность форума (1) Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) ТОП-100 (1)
!МАРІЯ! писал(а):
етимологію українську онлайн ніхто не спішить скидати, попитаюся у знайомих філогів, хто має вдома товсті томики... розкажу!

Мария, этимологические словари можно скачать здесь
http://litopys.org.ua/djvu/etymolog_slovnyk.htm

СообщениеДобавлено: 12 фев 2013, 08:28 
V.I.P. WOMAN

Медали: 14
БАОБАБочки форума (1) Любознательность форума (1) Фея форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1)
Сердце форума (1) Мудрость форума (1) Муза форума (1) Похвастушка форума (1) Первопроходцы форума (1) Активистка форума (1)
Игроман форума (1) ТОП-100 (1)
Детки: Дочь, сын, внучка, 2
Знак зодиака: Близнецы
Agatha Christie писал(а):
!МАРІЯ! писал(а):

Мария, этимологические словари можно скачать здесь
http://litopys.org.ua/djvu/etymolog_slovnyk.htm

Спасибо,Agatha Christie! Спасибо,Мария! Вы помогли мне обогатить мой словарный запас в украинском еще одним словом. Память стала подводить(вместо "подряд" запомнилось "всегда"), а стремление знать смысл слова, прежде, чем ввести его в свой лексикон, осталось. На Запорожье( или в тех кругах, где я общалась на украинском?) этого слова не было в обиходе, поэтому, наверное, и осталось оно вне зоны моего кругозора :)

:ps: Этимологический словарь скачала, но в моем компьютере нет программы, которая позволяла бы открывать файлы в данном формате - не открыла.

СообщениеДобавлено: 14 фев 2013, 12:26 
WOMAN-UA

я теж лінувалася скачати... якби онлайн - і зручно...

Знайома вдома подивилася, що словотівр "поспіль" показує походження від "СПІЛЬНИК", "СПІЛЬНО", "СПІЛЬНОТА"...

СообщениеДобавлено: 14 фев 2013, 16:10 
V.I.P. WOMAN

БАОБАБочки форума (1) Любознательность форума (1) Фея форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1)
Сердце форума (1) Мудрость форума (1) Муза форума (1) Похвастушка форума (1) Первопроходцы форума (1) Активистка форума (1)
!МАРІЯ! писал(а):
я теж лінувалася скачати... якби онлайн - і зручно...

Знайома вдома подивилася, що словотівр "поспіль" показує походження від "СПІЛЬНИК", "СПІЛЬНО", "СПІЛЬНОТА"...

Спасибо, Мария.Перевела слова, от которых произошло слово "поспiль" - сама бы этого родства не усмотрела. Спасибо, буду знать.

СообщениеДобавлено: 15 фев 2013, 21:47 
ЖИВУ Я ТУТ...

Медали: 27
Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Клубничка форума (1) Любознательность форума (1) Дружелюбие форума (1)
Фея форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Сердце форума (1) Колкая штучка (1) Похвастушка форума (1)
Мама сыночка (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За идею! (1) Активистка форума (1) Игроман форума (1)
ТОП-100 (1) Конкурс лучшая кукла-голопопик (1) WOMAN-квест (1) Узнай форумчанку (1) День Св.Валентина (1) ТОП-10 (1)
Детки: Илья
печатала вчера документ на украинском....так ошибок кучу наделала...так стыдно....
проблема у меня с і и и............то на английскую нажму....и ш напечатается....
вообщем жах....

СообщениеДобавлено: 15 фев 2013, 21:52 
Сумасшедшая оптимистка

Светлячки форума (1) Клубничка форума (1) Золотые ручки форума (1) Шопоголик форума (1) Мама сыночка (1) Мама доченьки (1)
За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) ТОП-100 (1) WOMAN-квест (1) День Св.Валентина (1) Креативная WOMAN (1)
Рукодельница года (1)
innesa_s писал(а):
печатала вчера документ на украинском....так ошибок кучу наделала...так стыдно....
проблема у меня с і и и............то на английскую нажму....и ш напечатается....
вообщем жах....

а ты ж русская?
как вообще ты на украинском пишешь???

СообщениеДобавлено: 15 фев 2013, 21:53 
ЖИВУ Я ТУТ...

Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Клубничка форума (1) Любознательность форума (1) Дружелюбие форума (1)
Фея форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Сердце форума (1) Колкая штучка (1) Похвастушка форума (1)
Мама сыночка (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За идею! (1) Активистка форума (1) Игроман форума (1)
ТОП-100 (1) Конкурс лучшая кукла-голопопик (1) WOMAN-квест (1) Узнай форумчанку (1) День Св.Валентина (1) ТОП-10 (1)
vitaminka писал(а):
innesa_s писал(а):
вообщем жах....

а ты ж русская?

:-) вот так и пишу...как иностранец)))))

СообщениеДобавлено: 15 фев 2013, 22:14 
Сумасшедшая оптимистка

Рукодельница года (1)
innesa_s писал(а):
vitaminka писал(а):
innesa_s писал(а):
вообщем жах....

а ты ж русская?

:-) вот так и пишу...как иностранец)))))

тебе памятник надо поставить :grin:

СообщениеДобавлено: 15 фев 2013, 22:17 
ЖИВУ Я ТУТ...

vitaminka писал(а):

та ладно....он же очень на русский похож....
только вот эти и да ы....е да э.....ох путаюсь....
да еще и апостроф на клаве только на анг.когда переключишь....неудобно....

СообщениеДобавлено: 15 фев 2013, 22:28 
Сумасшедшая оптимистка

Рукодельница года (1)
innesa_s писал(а):
vitaminka писал(а):

тебя б наш Азаров и дргие еполитики с ломанными языками услышали :ahaha:
может тебе в политики? ;-)

СообщениеДобавлено: 16 фев 2013, 10:26 
V.I.P. WOMAN

vitaminka писал(а):
innesa_s писал(а):
vitaminka писал(а):

тебя б наш Азаров и дргие еполитики с ломанными языками услышали :ahaha:
может тебе в политики? ;-)

Нет, нельзя хорошую девочку в политики - Вы же видите, кто там! А украинский осилит со временем, хоть и не просто ей. Родной Псков - очень русский город. Это не Смоленск, не Брянск, не Белгород, расположенные ближе к Украине, куда доходят отголоски украинского языка. Инна, так держать! "Нет такой крепости...", когда есть желание. Я даже русское взрывное "г" научилась произносить с легкостью, но теряю эту способность, когда приезжаю в Запорожье :-)

СообщениеДобавлено: 17 фев 2013, 17:13 
ЖИВУ Я ТУТ...

Кстати на работе меня уже коллега называет Инна Азарова))))))))))))))))
ну я не обижаюсь))))

СообщениеДобавлено: 17 фев 2013, 17:38 
V.I.P. WOMAN

[quote="innesa_s"]Кстати на работе меня уже коллега называет Инна Азарова))))))))))))))))
ну я не обижаюсь))))[/

"Добрая" колллега! Ей рассуждать легко!

СообщениеДобавлено: 17 фев 2013, 17:42 
ЖИВУ Я ТУТ...

Сударыня писал(а):
innesa_s писал(а):
Кстати на работе меня уже коллега называет Инна Азарова))))))))))))))))
ну я не обижаюсь))))[/

"Добрая" колллега! Ей рассуждать легко!

та она любя)))) :hihi:

СообщениеДобавлено: 17 фев 2013, 17:58 
V.I.P. WOMAN

Медали: 18
БАОБАБочки форума (1) Красотулька форума (1) Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) Фея форума (1) Шеф-повар форума (1)
Шопоголик форума (1) Колкая штучка (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) ТОП-100 (1) Конкурс ретро игрушек (1)
Масленица (1) День Св.Валентина (1) ТОП-10 (1) Фитнес-WOMAN (1) Цветочная WOMAN (1) Рукодельница года (1)
Детки: сынуля
Инна так ты пиши здесь какие слова не знаешь-мы поможем..

СообщениеДобавлено: 17 фев 2013, 17:59 
ЖИВУ Я ТУТ...

Януся писал(а):
Инна так ты пиши здесь какие слова не знаешь-мы поможем..

:-) ...хорошо)))главное чтоб людно на форуме было))))

СообщениеДобавлено: 17 фев 2013, 18:02 
V.I.P. WOMAN

Медали: 18
БАОБАБочки форума (1) Красотулька форума (1) Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) Фея форума (1) Шеф-повар форума (1)
Шопоголик форума (1) Колкая штучка (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) ТОП-100 (1) Конкурс ретро игрушек (1)
Масленица (1) День Св.Валентина (1) ТОП-10 (1) Фитнес-WOMAN (1) Цветочная WOMAN (1) Рукодельница года (1)
Детки: сынуля
ну я украинский знаю хорошо. не на пять, но четвёрка твёрдая..

Форум закрыт Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 305 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа