Ось кума поділилася простим рецептом наливного гарбузового пирога. Вона в нас вегетаріанка, прихильник здорового харчування. Розповідала, що таке тісто корисніше для травлення за важче - здобне. І в пиріг можна додати будь-які горіхи, родзинки, курагу, чорнослив...
Ось він рецепт: все швидко й просто. Найдовший перший крок - начисти гарбузик:

Натерти його і дуже гарно відтиснути. Отриманий фреш прекрасно смакує вже до випеченого пирога! Не поспішайте його допивати!

Тепер цитую автора:
2 яйця, стакан сахару. 1 ч ложка соди+уксус. 4 столлові ложки олії. стакан муки, стакан тертого і віджатого гарбуза. все це замішуєш, в рідке тісто додаєш родзинки, горіхи, чернослив, курагу і тд, і випікаєш. Дуже класний рецепт, особливо з огляду на те, що там не суцільне тісто, яке важке для перетравлення, особливо дітками, а корисний гарбуз. Готується дуже швидко: щоб заколотить тісто, треба 5-10 хвилин (зважаючи на очищення і процес натирання гарбуза)



Смачного! (я додавала мак і родзинки, вийшло гарно)