Женский сайт Запорожья WOMAN

Если Вам не пришел код активации на форуме, свяжитесь с администрацией сайта по эл.адресу womanzp(собачка)yandex.ru, указав в письме свой ник, чтобы мы активировали его вручную. Или же каждые два дня все ники будут активированы автоматом.

Текущее время: 12 апр 2025, 09:46

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 111 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 24 дек 2012, 15:32 
WOMAN-UA

Медали: 17
БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Дружелюбие форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Муза форума (1)
Похвастушка форума (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Почетная мамочка (1) ТОП-100 (1)
Конкурс ретро игрушек (1) День Св.Валентина (1) Декабрьский марафон-2015 (1) ТОП-10 (1) SUРER-МАМА (1)
Я: Любимая жена
Детки: донечки
Знак зодиака: Весы
Раз нас вже на форумі цілих 5, то кину й цю темку! Ми багатодітні тільки рік, і всіх нюансів держдопомоги ще не вивчили. Давайте ділитися тут порадами, актуальною інформацією.

Із відомих мені зараз видів допомоги (що ними користуємося) є:

*субсидія на кварплату - 50% (але ми проживаєио в гуртожитку, де свої манси, то всі 50 не маємо, відсотків 30 хіба скинули... та й то після СТРАШЕЗНОЇ біганини чоловіка...)

* проїзд одного з батьків у міського транспорті - безкоштовний (і дітям до 16 років безкоштовно). Але проїздний ЩОКВАРТАЛЬНО треба їздити отримувати на героїв сталінграда. Залізничний транспорт цю пільгу відмінив - батьки платно, діти - безплатно. маршрутки, як правило, пільговиків не беруть...

І ось, що тільки сьогодні мами-колеги, як отримували проїзний у депо, розказали, що в совбез треба видзвонити - дають якісь квитки. І, правда, подзвонила в наш Жовтневий - дали зі скрипом аж два квитка на СР в ЦИРК!!!!!!!!!!! Правда, мямлили, не хотіли, ДК Титан пропонували, але врешті десь випадково знайшлися два саме в цирк. Це якась щорічна мерська ялинка. І, звичайно, за днем збігається із нашим Дробязко... Будемо якось встигати...

Телефон совбеза, кабінет 13: Олена Валеріївна, що відповідає за квитки багатодітним: 764 16 35, приймальня 764 11 63. Звіряє прізвища із якимись своїми списками...

СообщениеДобавлено: 30 июл 2015, 14:57 
V.I.P. WOMAN

Медали: 16
Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Фея форума (1) Изюминка форума (1) Милосердие форума (1)
Сердце форума (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За статью (1) За идею! (1) Первопроходцы форума (1)
Активистка форума (1) ТОП-100 (1) Узнай форумчанку (1) Конкурс масок (1)
malavka писал(а):
Приехали.......

Изображение

Т.е. слишком большой заработок, на всех прописанных больше минимума выходит?

СообщениеДобавлено: 30 июл 2015, 15:29 
V.I.P. WOMAN

Медали: 14
Светлячки форума (1) Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) Целеустремленность форума (1) Изюминка форума (1) Загадка форума (1)
Колкая штучка (1) Почетная мамочка (1) Игроман форума (1) ТОП-100 (1) Конкурс ретро игрушек (1) Масленица (1)
День Св.Валентина (1) SUРER-МАМА (1)
Я: Супер WOMAN
Детки: мальчики-зайчики
Знак зодиака: Лев
То есть льготы назначилась по многодетности, а отменяются по каким-то мифическим доходам. Страна непуганных идиотов... вчера получили такое же письмо счастья, только льготы отменили с формулировкой "Недостатньо даних для розрахунку доходу" - собсно, те же яйца, только в профиль. Каким местом их касаются доходы, если это не субсидия, а закрепленная законом льгота, получаемая семьей вместе со статусом "многодетной".
А поход в собес что-то дал, Ксюш?

СообщениеДобавлено: 31 июл 2015, 02:42 
V.I.P. WOMAN

Медали: 4
Детсоветка форума (1) Мама сыночка (1) Почетная мамочка (1) SUРER-МАМА (1)
Я: Мама
Детки: Некит,Макс и Андрюша
Знак зодиака: Козерог
Поход в собез дал. Ничего не сняли далее цитирую:
Цитата:
Извещения печатались на рассылку до того, как они получили данные о моих доходах из собственно собеза.

Мне вот интересно сколько бабулек-дедулек инсульты схватили после таких заранее напечатаных бумажек? :evil: Я сама и то валерьянки бутыль выпила.
В общем средний ежемесячный доход на одного члена семьи не должен превышать 1700 грн в течении полугода. Тогда льготы не отменяются.

:ps: И мне тоже непонятно как так можно гарантированными льготами швыряться... Как допустим быть тем семьям, где детки на воспитании? Они имеют льготу и соцпомощь на детей и не малую. И большинство действительно старается этим деткам что то дать. А теперь с такими раскладами...

СообщениеДобавлено: 04 авг 2015, 10:03 
WOMAN-UA

БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Дружелюбие форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Муза форума (1)
Похвастушка форума (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Почетная мамочка (1) ТОП-100 (1)
Конкурс ретро игрушек (1) День Св.Валентина (1) Декабрьский марафон-2015 (1) ТОП-10 (1) SUРER-МАМА (1)
У нас малі доходи (по 1000 на кожного), тому не тільки пільгу для багатодітних, але й субисдію запропонували.

СообщениеДобавлено: 26 июл 2016, 13:45 
WOMAN-UA

За останніми змінами на данний момент не можна користуватися і пільгою, і субсидією одночасно для багатодітних родин. Треба прорахувати по калькулятору управління, що вигідніше (яка сума буде більша) - тоді й оформлювати щось одне. Під час літнього періоду радять обирати пільгу для багатодітних, адже оплати за опалення немає, а вже взимку переходити на субсидію. Переписувати заяву на неї.

СообщениеДобавлено: 26 июл 2016, 23:29 
Творческая беспорядочность

Медали: 21
Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Золотые ручки форума (1) Шеф-повар форума (1) Шопоголик форума (1) Сердце форума (1)
Мама сыночка (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За статью (1) За идею! (1)
Первопроходцы форума (1) Активистка форума (1) Игроман форума (1) ТОП-100 (1) Конкурс лучшая кукла-голопопик (1) Конкурс ретро игрушек (1)
Конкурс поделок (1) Масленица (1) Декабрьский марафон-2015 (1)
Детки: сыночек и малышка
Знак зодиака: Телец
т.е. в прошлом году предложили льготу, а в этом отменили?

СообщениеДобавлено: 27 июл 2016, 07:51 
WOMAN-UA

справа не в році, а в тих довідках, що ти надаєш за півроку. якщо по цим довідкам ти пройшов (тобто твої доходи не перевищували необхідний мінімум) - то давали субсидію. це традиційна схема для всіх призначень субсидій, не тільки для багатодітних родин.

Єдина особливість цього року, що уряд кілька разів зміни вносив, то відмінити одночасно й пільгу багатодітних і субсидію, а тепер зупинилися на варіанті обирати щось одне, не мати дві допомоги одночасно

СообщениеДобавлено: 31 июл 2016, 18:38 
Обворожительная WOMAN

Медали: 2
Дружелюбие форума (1) Загадка форума (1)
Знак зодиака: Рак
Маша, а ты в курсе о оздоровительных лагерях - документы в школу надо подавать, в этом году в основном в Факел Бердянска предлагали, он шикарный, ещё в Молодую Гвардию, но это через управление нашего р-на, если тебе интересно- могу подсказать к кому идти, чтоб получить в Одессу путевку нам)

СообщениеДобавлено: 31 июл 2016, 18:56 
WOMAN-UA

це не про нас, доньки і у бабусі сумують за домівкою мамою, а тут ще табори, їм нелюбов до них ще з генів пішла, я ненавиділа ці табори, куди як усіх мене незважаючи на моє категоричне бажання засилали. а нам як назло - дві путівки з танців, три санаторних... якби ж вони краще фінансово допомогли. а на морі ми й родиною побували

СообщениеДобавлено: 31 июл 2016, 18:58 
Обворожительная WOMAN

Медали: 2
Дружелюбие форума (1) Загадка форума (1)
Знак зодиака: Рак
Да это же здорово,Маша!
А санаторные от кого и куда были?

СообщениеДобавлено: 31 июл 2016, 18:59 
WOMAN-UA

це через те, що у Василинки в саду санаторна група, а там же були й Маша й Леся у свій час. Тому їм пропонували на Великий Луг на місяць. Там є і на вересень (тобто при санаторію є сад,і школа)

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 111 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовой пояс: UTC + 2 часа